Blog

Uitnodiging voor mijn eerste expositie

Met veel blijdschap nodig ik je bij deze uit voor mijn eerste expositie. Samen met schilderes Hanneke Albering stel ik van zaterdag 2 juni t/m zondag 1 juli 2018 mijn werk tentoon in het MFC De Grous in Stein. Door middel van de Kunstmoer van de Culturele Werkgroep Stein krijgen Hanneke en ik de mogelijkheid om ons werk aan een groter publiek te laten zien.

Hanneke schildert onder andere figuratief, abstract en portretten. Ikzelf stel er vooral mijn glasobjecten ten toon en verder ook nog foto’s en schrijfwerk.

Dus, als je mijn werken en die van Hanneke in het echt wilt zien, loop dan in juni even binnen bij MFC De Grous in Stein.

Ben je geïnteresseerd in een van de kunstwerken op deze tentoonstelling, of heb je een vraag over de mogelijkheden voor andere werken, dan kun je contact opnemen met mij via selena@selenacoumans.nl of gsm: 06-29003333.

Verder wil ik verschillende mensen nogmaals bedanken die op welke manier dan ook hebben bijgedragen aan de totstandkoming van deze tentoonstelling: mijn gezin en familie, Juwelier Jo Schmeitz, Belmondo Glaskunstcentrum, Jules Dierick Fotografie, Marco Meerten en de Culturele Werkgroep Stein: Bedankt!

Hopelijk ga je een kijkje nemen in de Grous. Je bent in ieder geval van harte welkom!

hartelijke groeten,

Selena Coumans

Adres MFC De Grous: Heerstraat-Centrum 38, 6171 HW Stein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *