Winnen!

Vandaag ging ik een pakketje ophalen bij Primera in Stein. Toen ik naar buiten liep viel mijn oog op mijn eigen boek Uit mijn hoofd. In mijn hart. Een innerlijk avontuur dat stond uitgestald. Ik merkte op dat ik er blij van werd. Het blijft toch bijzonder om iets waar je zo lang en met zo veel liefde aan gewerkt hebt fysiek te zien staan. Inspiratie die via mij in de materie is gezet. Het geboren worden van mijn boek was een mooi en bijzonder proces. Ik ben er dankbaar voor.

Om die dankbaarheid en vreugde te delen verloot ik onder diegenen die een reactie plaatsen (hier, op Facebook of op Instagram) een exemplaar van Uit mijn hoofd. In mijn hart. Een innerlijk avontuur. Wie weet win je donderdag 27 januari 2022 als ik ga loten!

Mijn boek gaat erover hoe je meer in je hart kunt komen en vanuit liefde leven. Hoe je op dit innerlijke avontuur kunt samenwerken met de onstoffelijke wereld. De tips en praktische oefeningen worden geïllustreerd door zelfgemaakte foto’s en gedichten.

In liefdevolle verbinding,

Selena

Uit mijn hoofd. In mijn hart. Een innerlijk avontuur

Auteur: Selena Coumans

ISBN: 9789090329017

Bestellen: www.amazon.de

Prijs: 14,98 euro

4 gedachtes over “Winnen!”

 1. Hoi Selena, wauw 🤩 mooi om te lezen. We hebben elkaar ontmoet in westerland op een feestje, van een vriendin van je man en mij. Hij en ik kennen elkaar nog van school. Ik vond het fijn om toen even met je gesproken te hebben. We hadden in mijn ogen wel wat gemeen. Via een neef van Bert, mijn collega werd ik op deze site geattendeerd. Super leuk 😃 groetjes vanuit Den Helder

  1. Hoi Anneke,

   Dank je wel voor je lieve reactie! Wat leuk om weer van je te horen. Ja, ik had toen ook de indruk dat we wel wat gemeen hadden. Heel veel groetjes voor jou en mijn man zijn neef. 🙂
   Selena

 2. Hi lieve Selena, bedankt voor je nieuwsbrief. Tuurlijk wil ik graag je boek winnen en lezen en leren van jouw lessen en inzichten. Die kan ik dan ook weer doorgeven. En diegenen ook…
  Daarmee zetten we met zijn allen iets moois in beweging. Liefs voor een lief mooi mens. Groetjes Christel

  1. Hoi Christel,

   Dank je wel voor je lieve woorden. Ja, dat is inderdaad de bedoeling. Leren van elkaar en iets moois in beweging zetten. Verbinding maken in jezelf en vervolgens met een ander. Vrede vinden in jezelf. Aangezien alles Een is, is wat je voor “jezelf” doet, ook voor een “ander”. En andersom natuurlijk, wat ik voor een “ander” doe, is ook voor “mezelf”.

   Een dikke knuffel voor jou, mooi lief mens,
   Selena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *