It’s very simple

Vanochtend kwam ik dit filmpje tegen op Youtube van Anna Brown. Het sprak me erg aan. Alles is simpel. Je bent er al. Je hoeft je alleen over te geven aan de stilte. Je leven ís je speelveld, met alle ervaringen die daar bij horen, of je ze nu verdrietig of vreugdevol noemt. Je bent zowel menselijk, als een godsdeeltje. Je bent het beide. Het leven in de zogenaamde ‘droom’ wil belééfd worden, geproefd worden. Ook al ben je tegelijkertijd diegene die dit observeert. Diegene die Is. Je mag de hoogste versie van jezelf leven, maar lukt dat niet elke keer? Ook dat is goed.

Het leven wil zichzélf ervaren.

Ik wens je een dag toe vol gezegende ervaringen.

In liefdevolle verbondenheid,

Selena

2 gedachtes over “It’s very simple”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *