Workshop Intuïtief Schrijven Uitnodiging

De workshop Intuïtief Schrijven van 31 maart j.l. was een bijzondere en liefdevolle ervaring voor de aanwezigen. De mensen die deelnamen lieten hun eigen hart en wijsheid spreken door middel van schrijven en vertelden zichzelf precies wat ze nodig hadden op dat moment. De deelnemers gaven aan dat de workshop aan hun verwachtingen had voldaan en dat ze een fijne ochtend hadden gehad. Om meer mensen de gelegenheid te geven om dit zelf te ervaren, heb ik nieuwe data gepland:

maandag 22 mei 2023, inloop: 09.30u. einde: 12.30u.

woensdag 31 mei 2023, inloop: 09.30u., einde: 12.30u.

Wil je graag meer in verbinding komen met je hart en schrijven vanuit je gevoel? Tijdens deze workshop Intuïtief Schrijven krijg je daartoe de gelegenheid. Via meditatie en beweging kom je meer in contact met je intuïtie waardoor het makkelijker wordt om te schrijven. Wat voor mooi gedicht of proza komt er uit jouw hart?

Waar: Dijkweg 2, Elsloo, Limburg

Kosten: 20 euro inclusief koffie en thee en iets lekkers

Meer informatie en aanmelden via mail: info@selenacoumans.nl of gsm: 06-29003333

Tot ziens!

Selena

4 gedachtes over “Workshop Intuïtief Schrijven Uitnodiging”

 1. Het was een liefdevolle leerzame ochtend, met gepaste aandacht voor iedere deelnemer. Dankjewel lieve Selena. Ik vind normaal geen woorden voor wat ik wil schrijven. In de workshop kwamen de zinnen als vanzelf in me op. Ik ben dankbaar.

  1. Lieve Christel,

   Graag gedaan. Jullie waren jullie eigen liefdevolle en wijze raadgever. Het was een geschenk waar ik ook dankbaar voor ben.

   liefs,
   Selena

 2. Ik heb deze workshop gevolgd, het was heel leerzaam en door Selena heel warm en liefdevol!!
  Zij heeft mij een mooi cadeau gegeven waardoor mijn hart weer open ging.
  Dankjewel Selena ❤️❤️🙃

  1. Hoi Yvon,

   Dank je wel voor je bericht. Ik vond het een voorrecht om jou en de andere deelnemers te mogen begeleiden op jullie unieke liefdevolle en leerzame weg om te schrijven vanuit je hart.

   liefs,
   Selena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *