Winnaar boek Uit mijn hoofd. In mijn hart. Een innerlijk avontuur.

Zojuist is de gelukkige winnaar van mijn boek bekend geworden. Het is Debby Debby! Proficiat! Ze heeft reeds een persoonlijk bericht ontvangen en was erg blij.

Een onafhankelijk persoon heeft uit de mensen die een reactie hebben achtergelaten op mijn website www.lichtlief.nl en de Facebookposts een winnaar getrokken.

Het was eigenlijk de bedoeling om de winnaar te loten uit de reacties op mijn website, maar gezien de vele lieve reacties op de Facebookposts en dat het niet iedereen duidelijk bleek te zijn waar ze hun reacties moesten zetten, heb ik besloten om de reacties op Facebook ook mee te laten dingen.

Debby Debby: nogmaals gefeliciteerd! Hopelijk raakt mijn boek je en veel leesplezier gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *