Eerste blog spiritualiteit

Dit is de eerste blog die ik schrijf met betrekking tot spiritualiteit. Het is echter al langer een onderdeel van mijn leven. Als thema zie je het ook terugkomen in mijn schrijfwerk, fotografie en glaswerk. Voor mij staat het Licht voor het Goddelijke, voor de Bron. In mijn visie zijn we allemaal verbonden met elkaar. We zijn één. Net zoals de blaadjes van een boom wel apart zijn, maar toch bij één boom horen, zo zijn wij ook allemaal apart van elkaar maar toch één.

Op deze plek zal ik regelmatig iets gaan posten dat me bezighoudt op dit vlak. Als je een vraag of een opmerking hebt mag je die naar me sturen, ik zal mijn best doen er zo snel mogelijk op te reageren. Alvast veel leesplezier gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *