Uit mijn hoofd. In mijn hart. Een innerlijk avontuur

Hallo lief mens!

Met veel vreugde kondig ik de geboorte van mijn boek aan. Het heet Uit mijn hoofd. In mijn hart. Een innerlijk avontuur. En ja, wat een avontuur was het en is het nog steeds. De afgelopen jaren heb ik veel mogen leren en ervaren. Hierover heb ik geschreven en dit boek is het resultaat. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus kan ik helaas geen normale boekpresentatie doen, daarom doe ik het via deze weg.

Mijn boek is voor iedereen die wel eens bang en verdrietig is en graag meer liefde en vreugde in zijn leven wil ervaren. Voor iedereen die open staat voor het avontuur om met onstoffelijke wezens zoals engelen te gaan samenwerken. Ik geef tips en praktische oefeningen hoe je dit kunt doen.

Mijn ervaringen worden geïllustreerd met zelfgemaakte gedichten en foto’s.

Mijn boek is te koop via Amazon , Centrum Sangoma Heerstraat-Zuid 10 in Stein, Primera in het winkelcentrum van Stein en door middel van het sturen van een mail met je contactgegevens aan mij.

Het kost 14,98 euro, plus verzendkosten wanneer ik het op moet sturen.

Ik hoor graag van je wat je ervan vindt. Laat dus gerust een bericht achter op deze website. Ik vind het leuk om ze te lezen.

Onder de mensen die voor 20 juni 2020 een reactie hieronder achterlaten verloot ik een boek.

Hartelijk bedankt alvast!

Liefdevolle groeten,

Selena Coumans

29 gedachtes over “Uit mijn hoofd. In mijn hart. Een innerlijk avontuur”

 1. Gefeliciteerd met het completeren van dit project, een hele prestatie en een echt ‘labour of love’!
  Ik hoop dat veel mensen mogen profiteren van het licht dat je hiermee verspreidt.

  1. Lieve reisgenoot, hartelijk bedankt voor deze reactie. Contact is altijd fijn. Hopelijk zal mijn boek inderdaad veel mensen raken. Dank je wel dat jij bent. Liefdevolle groetjes, Selena

 2. Wat een mooie pagina heb je, en wat ben je duidelijk in het verwoorden van wat voor velen de zoektocht van hun leven is. Mensen praten niet graag over hun angsten en verschuilen zich graag achter een façade. Wat goed dat je dit belicht en de mensen wellicht door je boek hiermee beter kunt leren omgaan.

  1. Hoi Francois,

   Dank je wel voor je mooie woorden. Hopelijk raakt mijn boek veel mensen en helpt het ze om beter met angst en verdriet om te gaan. Het zijn tenslotte emoties die ieder van ons kent. Ze mogen gezien worden en daarmee treedt heling op.

   hartelijke groetjes,
   Selena

 3. Lieve Selena,

  Van harte gefeliciteerd met de lancering van je bijzondere boek, je mag enorm trots zijn op jezelf. 🙏🏻 Prachtig dat jou mooie zijn, wijsheid, liefde en licht uitstraalt naar allen die het gaan lezen en op hun eigen levenspad kunnen meenemen.🌈 Ben heel blij voor je, trots op je en ga het zeker lezen. Dankjewel💜

  1. Lieve Francis,

   Dank je wel voor je lieve woorden. Ik krijg er een glimlach van op mijn gezicht. Hopelijk zal diezelfde vreugde ook diegenen die mijn boek gaan lezen doorstromen.

   heel veel liefs,
   Selena

 4. Van harte gefeliciteerd! Ik kan niet wachten om het te lezen. Ik weet dat dit mij ook gaat helpen om zaken in mijn eigen leven anders te gaan bekijken/beleven. Liefs

  1. Hoi Ann,

   Hartelijk bedankt voor je lieve woorden. Ik denk dat het je inderdaad gaat helpen om dingen anders te gaan bekijken. Mocht je vragen hebben, dan kunnen we er ook nog samen over praten. Lekker bij een kopje koffie of thee:-)
   liefs,
   Selena

 5. Proficiat Selena! Wat ziet het boek er mooi uit en wat fijn dat het af is. Ik ben benieuwd naar de inhoud, dikke knuffel Judith

  1. Hoi Judith,

   Dank je wel Judith. Ik ben benieuwd wat je van mijn boek vindt. Ik hoor het vast wel. 🙂

   dikke knuffel,
   Selena

 6. He Selena,
  Proficiat met de lancering van je mooie boek.
  Geweldig gedaan!
  Mag je trots op zijn.
  Liefs 😘🙏cindy

 7. Hallo Selena,

  Wat mooi dat je dit is gelukt. Uit jouw woorden is wel af te leiden hoe trots jij bent. Hoofd en hart beleven een innerlijk avontuur. Ik wens je van harte heel veel succes en vooral plezier met deze eerste boreling op literair gebied.

  Jacques
  de blauwe diender

  1. Hallo Jacques,

   Het was een lange draagtijd, maar ik ben erg blij met het resultaat. Mijn avontuur blijft doorgaan, dus wie weet welke inspiratie er nog in de materie gezet gaat worden.:-)

   hartelijke groetjes,
   Selena

  1. Hoi Elvira,

   Hartelijk bedankt voor je lieve bericht. Ik hoop ook dat mijn boek heel veel mensen mag helpen.
   liefs,
   Selena

 8. Hallo Selena.
  Gefeliciteerd met je mooie boek, top dat het nu het levenslicht heeft gekregen. Mooi om te horen hoe je het hebt allemaal zelf hebt ervaren en dat het gelukt is om dit in boekvorm te verwoorden. 🙏
  Succes, groetjes Annie. 💐🦋

  1. Hallo Annie,

   Dank je wel voor je lieve woorden. Ik vind het fijn om te lezen.
   hartelijke groetjes,
   Selena

 9. Hallo lieve buurvrouw, wat een prachtige ontwikkeling met een mooi eindresultaat heeft zich geplaats gevonden in en met jou. Ik vind het een eer jou persoonlijk te kennen en wens je heel veel succes met deze inspirerende weg! Dikke knuff

  1. Hoi Amanda,

   Hartelijk bedankt voor je lieve reactie. Het is fijn om samen op die weg nog veel meer inspiratie te vinden.

   dikke knuffel,
   Selena

   1. Lieve Selena,
    Wat mooi, al die lieve reacties op jouw boek. Ik krijg er zelf een glimlach van op mijn gezicht… Je bent er zolang mee bezig geweest, het resultaat is prachtig en het gaat vast veel mensen helpen.
    Liefs.
    Brigitte

    1. Hoi Brigitte,

     Dank je wel voor je lieve bericht. Daar krijg ik weer een glimlach van op mijn gezicht.:-)
     dikke knuffel,
     Selena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *