Contact

Wil je meer weten over hoe je met angst en verdriet kunt omgaan? Ben je nieuwsgierig hoe je met engelen kunt werken? Lees mijn boek: Uit mijn hoofd. In mijn hart. Een innerlijk avontuur.  Of volg de cursus Uit mijn hoofd. In mijn hart. Ontdek de kracht in jezelf.

Wil je liever een privé-afspraak maken of met een groep mensen hier meer over horen? Stuur een bericht naar me via onderstaand mailadres en dan maken we een afspraak.

Ben je geïnteresseerd in een energetische healing? Neem dan ook contact op via onderstaand mailadres.

Voor vragen m.b.t. glasobjecten, schrijfwerk en/ of fotografie kun je ook contact opnemen met Selena Coumans.

De inhoud van deze website is met veel liefde en werk door mij gemaakt, tenzij iemand anders vermeld wordt als bron, en mag dus alleen worden overgenomen met schriftelijke toestemming van mij en een duidelijke bronvermelding. Bedankt alvast voor je begrip. 

Mailadres: selena@selenacoumans.nl 

GSM: 06-29003333

KvK-nummer: 55787541

PRIVACYVERKLARING SELENA COUMANS

 

2 gedachtes over “Contact”

 1. Hallo Selena,
  Na jouw eerste expositie in De Grous in Stein heb ik een visitekaartje van je meegenomen met het idee jouw website te bezoeken. Dat heb ik nu eindelijk gedaan. Complimenten voor de mooi vorm gegeven website én natuurlijk voor de inhoud. Het gedicht De Stroom laat me denken aan de Maas. Mooie foto’s heb je gemaakt, enkele herken ik zelfs uit de nabije omgeving. Ik heb nog niet alles gezien en gelezen, dat ga ik zeker doen.
  Ik wens je verder veel succes, plezier en voldoening met Lichtlief.

  Groetjes,
  Truus Smeets, Meers

  1. Hoi Truus,

   Dank je wel voor je reactie. Erg leuk om te lezen. Het gedicht De Stroom is inderdaad geïnspireerd door de Maas. Ik maakte de foto ’s ochtends en later ontstond het gedicht.:-)

   groetjes,

   Selena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *